¨

Killing skyllet ud i toilettet

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 4

En fem-årig pige fra Næstved tabte en næsten nyfødt killing i toilettet. Killigen, der røg en tur gennem kloakrørerne, overlevede dog den hårde medfart.

En fire uger gammel killing blev i weekenden skyllet ud i toilettet. Det var en femårig pige, der var på besøg hos sin familie. Her tog hun killingen med ud på toilettet og tabte den i kummen.

Miav'ede og blev fisket op
Dramaet udspillede sig søndag eftermiddag i et rækkehus i Næstved. Det er Michael Madum, der ejer killingen.

- Vi sidder ude i haven, og pludselig kommer min datter ned og siger, at killingen er i toilettet, og så fik vi travlt med at komme op på badeværelset, siger Michael Madum.

Han skyndte sig efterfølgende op på toilettet og brækkede det op fra gulvet. Killingen var ikke til at se, men han kunne høre, at den miavede i rørene. Han fulgte efter lyden i rørene ud til to forskellige kloakdæksler i naboernes haver, men killingen var ikke til at få øje på.

Nabo finder killing

- Det var ubehageligt. Jeg var skræmt, og jeg var næsten ved at græde indvendigt. Jeg holdt jo meget af den lille killing, siger han.

Til alt held fandt en nabo killingen under et tredje kloakdæksel. Killingen, som på grund af episoden har fået navnet Lucky, fik efterfølgende et bad og masser af moderkærlighed. Killingen har det efter omstændighederne godt.

Sjælden redningsaktion

Næstved Brand og Redning ankom til stedet, efter killingen var blevet fisket op. Selvom de er vant til lidt af hvert, så var gårsdagens redningsaktion en noget anderledes en af slagsen.

- Det er meget sjældent, vi oplever situationer som denne. Et par gange om året har vi noget med dyreredning at gøre, men det er typisk en kat, der har forvildet sig op i et træ eller på en tagryg. Dyr i kloakker - det er meget sjældent, siger Beredsskabschef ved Næstved Brand og Redning, Flemming Nygaard-Jørgensen.

Ifølge beredskabet har Lucky været "Lucky." Det kunne meget vel have gået grueligt galt, hvis den var nået ud i rensningsanlægget.'

03:00 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App