¨

Kat fra motorrum er sat i familiepleje

Foto: TV ØST

Den lille killing, der søndag aften blev opdaget som blind passager i familien Bøgedals bil i Korsør, redder livet. Killingen er nu sat i familiepleje.

Den lille kattekilling, der fredag gemte sig i motorrummet på en bil i Sorø og siden har kørt op mod 400 kilometer rundtomkring på Sjælland, er blevet sat i familiepleje.

Det oplyser Evidensia Dyrehospital i Næstved, hvor den lille killing blev bragt til via Dyrenes Beskyttelse.

Læs også: Kattekilling gemte sig i motorrum og kørte 400 kilometer

Familien Bøgedals bil måtte have fjernet både et forhjul og den ene skærm før killingen kunne komme ud – men den havde det i øvrigt fint efter de to døgns indespærring.

- Katten har det som en almindelig killing – bortset fra, at den savner sin mor og nogle søskende. Den spiser og drikker og vil gerne snakke, siger Britta Ravn Andersen, veterinærsygeplejerske, Evidensia Dyrehospital i Næstved til TV ØST.

Killingen kunne have vanskeligt ved at overleve, hvis den ikke kunne finde sig en ny familie – men det har dyrehospitalet fikset for det lille kræ.

- Killingen er så heldig, at vi har kontakt til en kattemor, som har et kuld killinger på nogenlunde samme alder. Det er en rigtig god mor, som gerne vil være plejemor for én mere, siger Britta Ravn Andersen.

Hun kalder killingen for heldig, fordi den har sine udfordringer så godt.

- Det er da synd for killingen, at den skulle alt det igennem, men det er da fantastisk, at den har klaret det, og for eksempel ikke er faldet ud på motorvejen, siger hun.

02:57 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App