¨

Kasserede bøger går som varmt brød

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

På Næstved Bibliotek sælges i denne uge kasserede bøger, tidsskrifter og cd'er. Og der er godt gang i salget.

Cirka 70 kasser med gamle og kasserede bøger og tidsskrifter og cd’er blev mandag formiddag stillet frem i loungen på Næstved Bibliotek.

Der et stort udvalg af fagbøger, romaner, børnebøger og musik-cd'er til salg. Der er også materialer fra det nu lukkede Sct. Jørgens Bibliotek.

- Indtil i dag er der bøger, cd’er eller blade for 5 kroner, og 4 stk. for 10 kroner.  Men torsdag, fredag og lørdag kan man fylde en hel pose for bare 10 kroner, fortæller Stine Hermannsson, teamchef i Team Oplevelse, Næstved Bibliotek og Borgerservice.

Godt salg de første dage

Hun fortæller, at salget et gået godt de første dage.

- Især børnebøger er populære, så de er gået som varmt brød. Men vi forventer selvfølgelig endnu flere de kommende tre dage, når en pose kan fyldes for 10 kroner, siger Stine Hermannsson.

Hun fortæller, at der på lørdag også er gratis koncert fra klokken 12 til 13, hvor husmusiker Rasmus Hedebo har inviteret musikeren Jacob Andersen på besøg.

Thomas Damholt Jensen fra Næstved Bibliotek har oploadet videoen nedenfor fra Næstved Bibliotek via www.tveast.dk/sendvideo onsdag formiddag:

01:04 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App