Jeannette mødte kærligheden i 601A: Nu efterlyser hun manden

Kan du hjælpe Jeannette Luna Westermann fra Næstved med at finde kærligheden, som hun mødte i bus 601A mod Næstved Storcenter?

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Jeannette Luna Westermann tager aldrig bussen. Men fredag formiddag den 11. november var hendes bil gået i stykker, og hun var nødsaget til at tage bussen til træning.

Bus 601A med retning mod Næstved Storcenter var proppet, da Jeannette steg på ved Jørgens Kirke på Parkvej. Hun havde sit lille barn i hånden og ledte efter et ledigt sæde, da en tilfældig mand pludselig rejste sig og tilbød sin plads.

-Jeg sagde, at det behøvede han da ikke, men han insisterede, fortæller Jeannette til TV ØST.

Et stop senere steg en ældre dame på bussen, og manden tilbød damen at sidde på hans plads, hvor han i mellemtiden havde sat sig. Den ældre dame afviste hans tilbud, fordi hun kun skulle et stop, men Jeannette bemærkede om noget mandens venlighed.

quote Han smilede med øjnene, med hele ansigtet. Og selvom vi kiggede lidt væk, så kunne vi ikke lade være med at kigge på hinanden

Jeannette Luna Westermann

Smilede med hele ansigtet

- Der var jeg fuldstændig solgt, siger Jeannette.

Selvom bussen var proppet med mennesker, stod Jeannette og den mystiske mand nu, så de kunne kigge hinanden i øjnene. De kunne ikke lade være med at kigge.

- Han smilede med øjnene, med hele ansigtet. Og selvom vi kiggede lidt væk, så kunne vi ikke lade være med at kigge på hinanden. Jeg er sikker på, at han kunne se, jeg syntes, han var sød, siger Jeannette.

Efterlyser ham på Facebook

Der stod de. I bus 601A med retning mod Næstved Storcenter og flirtede. Men efter tre stop skulle den mystiske mand af bussen. Han smilede en sidste gang og sagde hej til Jeannette, inden han forsvandt.

Hun nåede hverken at spørge om hans navn eller om hans nummer.

- Jeg har været single i lidt over tre år, så jeg er meget nervøs, når det kommer til kærligheden, siger Jeannette.

quote Smilet er sjælens vej mellem mennesker, og han havde den rareste sjæl. Hele hans krop var venlig og varm

Jeannette Luna Westermann

Og hun turde ikke spørge manden midt i den propfyldte bus, hvor alle kunne have hørt, hvad han havde sagt.

- Tænk, hvis han nu sagde, at han var gift. Det havde været så pinligt. Men jeg så ikke nogen ring på hans finger, fortæller Jeannette.

Derfor har hun i stedet valgt at efterlyse manden fra bus 601A i et opslag på Facebook. For hun vil finde ham.

Håber på at finde kærligheden

Og nu håber Jeannette på at finde kærligheden med manden fra bussen.

- Jeg er klar til kærligheden, siger hun.

Tror du på kærlighed ved første blik?

- Ja, det gør jeg. Jeg tror også på skæbnen. Smilet er sjælens vej mellem mennesker, og han havde den rareste sjæl. Hele hans krop var venlig og varm, svarer Jeannette.

Hun har bevidst valgt ikke at komme med noget signalement af manden ud over at beskrive ham til at være omkring de 40 år og har kort hår.

- Han ved godt, hvem han er, siger hun.