¨

Jalousi var årsag til knivoverfald

Foto: TV ØST

Det var angiveligt jalousi, der i går var årsag til, at en 16-årig dreng stak en 14-årig med en kniv.

Det var tilsyneladende jalousi, der var årsag til at en 14-årig dreng tirsdag aften i Gelsted blev stukket i ryggen med en kniv af en to år ældre dreng. Det forklarer kæresten til den 16-årige formodede gerningsmand i dag til Sjællandske.

Den 15-årige pige fra Geldsted er kærester med knivstikkeren, men også ex-kæreste med offeret. De brød op for fire måneder siden, og efterfølgende har et jalousidrama udviklet sig mellem de to drenge. Et drama, som tirsdag aften kulminerede, da den 14-årige dreng med nogle venner opsøgte den 16-årige og hans kæreste på Enghavevej i Gelsted.

- Vi har fået mange trusler i den sidste tid. Der er blevet skrevet: "Han er færdig", og at de ville slå os begge ihjel. De fandt ud af, at vi var hos mig tirsdag aften. Derfor forsøgte vi at gå hjem til ham, men vi nåede ikke ret langt før de dukkede op på stierne. De havde baseballbat med, siger den 15-årige pige.

Hun forklarer til Sjællandske, at den 16-årige dreng ikke ville stikke af, men istedet trak en kniv. Det skete samtidig med, at den 14-årige svingede trækøllen. Det resulterede i to knivstik i ryggen på den 14-årige, der punkterede en lunge ved overfaldet.

En 14-årig dreng er nu indlagt på Næstved Sygehus, men er uden for livsfare.

Den 16-årige gerningsmand er sigtet for forsøg på manddrab og sidder varetægtsfængslet på en ungdomsinstitution foreløbigt indtil den 19. januar.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App