¨

Institutionsleder fængslet for rufferi

Foto: TV ØST

En 52-årig leder af et opholdssted for omsorgssvigtede drenge på Sydsjælland skulle have udlejet en lejlighed i Næstved til prostituerede piger. Han er nu varetægtsfængslet for rufferi.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har varetægtsfængslet en 52-årig leder af et opholdssted for omsorgssvigtede drenge på Sydsjælland.

Ved et grundlovsforhør ved Retten i Næstved i starten af november, blev manden sigtet for straffelovens paragraf om rufferi.  Det skriver Ekstra Bladet i dag.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skulle den 52-årige have udlejet en lejlighed i Næstved til én eller flere prostituerede piger. Lejligheden bruges normalt som udslusningsbolig til institutionens drenge.

Faxe Kommune, der fører tilsyn med institutionen er orienteret om sagen.

- Vi har efter lederens fængsling været i dialog med de kommuner, hvorfra opholdsstedet børn kommer fra. Samtidig har sikret os, at de fortsat får den fornødne støtte og pleje. Så der er ingen grund til at være bekymret for børnene, siger Flemming Bøchmann Andersen til Ekstra Bladet, der rådgivningschef i Faxe Kommune. 

Ifølge Ekstra Bladet skulle det angiveligt være en af de prostituerede piger, der henvendte sig til politiet.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App