Ingen nye spor i sag om overfald på 13-årig

Ingen har meldt sig efter politiets efterlysning af et ægtepar, hvis hund standsede et voldtægtsforsøg på en kun 13-årig pige i Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet har endnu ikke hørt fra det ægtepar, hvis hund lørdag aften standsede et overfald og voldtægtsforsøg på en kun 13-årig pige i Næstved.

Det oplyser Peter Haslund fra Lokalpolitiet i Næstved til TV2 ØST.

- Vi har ikke fået henvendelser i sagen – desværre. Men vi arbejder videre på efterforskningen, og skal blandt andet se overvågningsvideoer fra skolen igennem, siger han.

Overfaldet og befamlet

Pigen var på vej hjem fra boldbanerne ved Sct. Jørgens Skole ved Manøvej, da hun omkring klokken 20 blev overfaldet og befamlet af en 20-30 år gammel mand.

Manden var iført sort vinterjakke og posede joggingbukser, men selvom han kørte til og fra gerningsstedet på knallert, så bar han ikke styrthjelm.

Læs også: 13-årig pige overfaldet

Stoppet af hunds gøen

Manden standsede først, da en hund begyndte at gø nærved – bagefter fandt pigen ud af, at hunden var ude at gå tur med et ægtepar i området.

Politiet vil meget gerne høre fra både ægteparret og eventuelt andre vidner, der var i området lørdag aften omkring klokken 8.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.