¨

Indsamling efter hunde-vanrøgt runder kvart million

Foto: TV ØST

Dyrenes Beskyttelse har på lidt over et døgn modtaget over en kvart million kroner fra danskere, der vil hjælpe syge hunde fra gård ved Næstved.

Donationerne strømmer ind til Dyrenes Beskyttelse efter at organisationen mandag fik fjernet 91 misrygtede hunde fra en gård i en landsby nordvest for Næstved.

LÆS OGSÅ Hjælpen strømmer ind til vanrøgtede hunde

På lidt over et døgn har Dyrenes Beskyttelse modtaget over en kvart million kroner fra danskere, som ønsker at hjælpe hundene, der blev bragt ind til et dyreinternat i Darup ved Roskilde natten til tirsdag.

Hundene var voldsomt medtagede af lang tids vanrøgt. De var smurt ind i afføring efter at have gået rundt i et ekskrementlag, der nåede dem til bugen. Mange af hundene, som for det meste var cocker spaniels, var så medtagede, at de havde udviklet forskellige sygdomme som bl.a. betændelsestilstande i øjne og ører, rådne tænder og misdannelser.

Dyrenes Beskyttelse kalder vanrøgtsagen den værste af sin art.

LÆS OGSA Politiet leder fortsat efter kvinde bag vanrøgt af 91 hunde

Også Dyrenes Beskyttelses Internat i Darup ved Roskilde  har fået hjæp fra hundeelskere. Internatet har modtaget trimmere, dunke med hundeshampoo, kødben, tæpper, halsbånd og legetøj.

- Det er jo helt fantastisk, det er guld værd, som folk har hjulpet, siger souschef Christina Larsen fra Dyrenes Beskyttelses Internat.

- Det gør jo, at man bliver helt rørt. Jeg tror, vi alle har fældet en tåre, der er ikke grænser for, hvad folk har tilbudt, fortæller hun.

Du kan følge med i indsamlingen til hundene her.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App