¨

I retten for mordforsøg

Foto: TV ØST

Landsretten tager i dag fat på ankesagen, hvor en 55-årig kvinde står tiltalt for drabsforsøg på sin daværende kæreste.

2. december 2008. Bent Laursen sidder og sover sin stol på Tranevej i Næstved. Pludselig sidder hans kæreste ovenpå ham med en brødkniv i hånden. Hun stikker ham. Han undviger, men bløder kraftigt, da ambulancen kører ham på sygehuset.

Her viser blodprøver, at han har indtaget store mængder morfin og nervemedicin. Men Bent Laursen var ikke selv klar over, at han tog medicin. Hans kæreste bliver mistænkt for at have forsøgt at forgifte ham.

7. maj 2010. Kæresten bliver idømt 7 års fængsel for drabsforsøg ved byretten i Næstved. Hun anker sagen til Landsretten.

Nu falder dommen

I dag er det to år og to måneder siden, at Bent Laursen vågnede op fra sin middagslur til et mareridt fra virkeligheden. 

Landsretten skal tage stilling til anklageskriftet, der siger, at den nu 55-årige kvinde igennem længere tid har forsøgt at forgifte manden til døde - og at hun - da det ikke lykkedes - forsøgte at slå ham ihjel med en brødkniv. 

Kvinden har tidligere været under mistanke for mord i Gedser. En anden tidligere kæreste og dennes mor døde pludseligt. Det gjorde også hendes tidligere lejer.  Men da ligene blev kremeret og asken spredt, var der ingen beviser. 

 

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App