¨

Holmegaard Park kæmper for at undgå konkurs

Foto: TV ØST

Oplevelsescentret i det gamle glasværk i Fensmark går nu i rekonstruktion.

Holmegaard Park A/S har valgt at gå i rekonstruktion. Sidste år kom firmaet ud med et underskud på 13 millioner kroner. Og en stor gæld betyder, at oplevelsescentret på det gamle Holmegaard Glasværk nu skal finde en løsning på hvordan virksomheden kan komme til at tjene penge, og dermed undgå en konkurs. Det skriver Sjællandske.

- Alternativet til en rekonstruktion er i princippet en konkurs. Der er dog slet ikke tale om en afvikling af Holmegaard Park, men om at skabe en sund og velfungerende virksomhed, fortæller Hans Snestrup, der er administrerende direktør i Holmegaard Park til Sjællandske.

- Vi havde da håbet på, at vi kunne klare det uden en rekonstruktion, men det er den bedste løsning på stående fod, pointerer han.

Besøgstallet er stigende, og virksomheden oplever en stigende tilgang af store selskabet og kursus- og konkurrenceaktivitet. Men det er altså indtil videre ikke nok.

- Der er selvfølgelig en risiko for at stedet lukker, men vi hæfter os ved er, at der er en sund udvikling i virksomheden. Der er interessanter, som ser muligheder i Holmegaard, og i højtiderne står folk i kø for at puste glas, forklarer Hans Snestrup og tilføjer:

- Vi har bare ikke mulighed for at få banket gælden af, og udfordringen er, at der er lidt mere stille på hverdagene, end vi egentlig synes om, fastslår han.

Indtil videre kommer den dårlige økonomi i virksomheden ikke til at koste medarbejdere jobbet.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App