¨

Højspændt drama da Næstved og Nordvest delte

Foto: TV ØST

To røde kort. Et mål der ikke blev anerkendt. En træner der filmer. Og så fire mål. Næstved Stadion dannede søndag ramme om en særdeles underholdende fodboldkamp.

Næstved og Nordvest spillede 2-2 søndag den 2. september 2012, men det bliver langtfra resultatet, som bliver husket de kommende år.

Til gengæld taler sandsynligheden for, at datoen kan blive startskuddet på en egentlig rivalisering mellem to af regionens bedste fodboldhold.

For er der nogen af de 22 spillere, udskiftere, trænere og ledere, der har lyst til at tabe til dagens modstander næste gang de mødes den 28. april 2013 på Holbæk Stadion?

Nul, putte. Aldrig i livet.

Raseriet stod malet i øjnene på flere Nordvest-spillere efter kampen. De følte sig chikaneret af Næstveds træner, Martin Jungsgaard, som de følte kom med provokerende tilråb i store dele af kampen.

Holbæk-spillerne siger, du provokerer - hvad er det du gør?

Det har jeg ingen kommentater til, lød det efterfølgende fra Martin Jungsgaard, der for halvandet år siden selv var sportschef i Nordvest.

Han stod til gengæld med en bitter smag i munden. For han følte, at hans hold skulle have haft de tre point.

- Vi får underkendt et mål, vi får et rødt kort, som ikke er der. Hvad er årsag til kampens udfald? Det tror jeg vist godt selv, at du kan se, lød det efterfølgende fra Næstved-træner Martin Jungsgaard. Han tilføjede dog, at hans spillere selv kunne have afgjort kampen ved at score på de mange chancer, de havde til rådighed.

Kampens dramatiske klimaks indtraf i de sidste minutter. Nordvests Ricki Olsen, der i foråret spillede i Næstved, følte sig provokeret af Næstveds målmandstræner Peter Spange.

Ricki Olsen gik direkte mod Spange, der efterfølgende faldt teatralsk til jorden.

- Da han (Ricki Olsen, red) kommer mod mig, kommer der også en spytklat farende. Om det er fordi han er ophidset eller rent faktisk spytter, det ved jeg ikke. Det bliver jeg bare forskrækket over, og så falder jeg, forklarer Peter Spange, mens Ricki Olsen ikke ønsker at kommentere episoden.

Ricki Olsen fik rødt kort. På vej mod omklædningsrummet henvendte han sig rasende til Næstveds sportschef, Jesper Sommer.

- Sommer, du kan godt sige til Spange, at jeg vil snakke med ham bagefter.

Den samtale blev der ikke noget af.

Slutfacit: 2-2 i mål og 1-1 i røde kort.

- Det var måske alt i alt meget fair, rundede Nordvests Christian Lundsteen af, da pulsen nogle minutter efter kampen var faldet lidt ned.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App