¨

Hjælp politiet – har du set denne bil?

Foto: TV ØST

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser føreren af denne Nissan Qashqai, der er set tæt på et knivstikkeri i Næstved den 26. november.

Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at identificere en bil, der kan være nøglen til at opklare et voldsomt knivstikkeri i Næstved om aftenen den 26. november.

Ved knivstikkeriet blev en person i udkanten af rocker-miljøet i Næstved stukket flere gange i maven, og kunne først dagen efter erklæres udenfor livsfare. Politiet betragter overfaldet som et drabsforsøg.

Da flere efterlysninger efter vidner i offentligheden ikke har givet resultater, vælger politiet nu at efterlyse billedet af en bil, der er set i området umiddelbart før gerningstidspunktet.

- Vi skønner, at det er en hvid Nissan Qashqai, der svingede til venstre ad Gallemarksvej fra Præstøvej, siger Steen von Würden.

Håber vidner kan belyse knivstikkeri

Han kan ikke sige, om gerningsmændene til knivstikkeriet sidder i bilen.

- Det ved vi ikke, men vi antager, at de kan have set ting i området, der kan have interesse for os, siger Steen von Würden  til TV2 ØST.

Billedet af bilen stammer fra ét af overvågningskameraerne ved rockerborgen på Præstøvej 6B, der ligger nær offerets hjem.  Billedkvaliteten er dog dårlig på grund af mørket og aftenens regnvejr.

Politiet håber dog, at borgere alligevel kan genkende bilen. Kan du genkende bilen, så kontakt politiet på telefon 1-1-4.

Måske en del af rockerkonflikt

Steen von Würden kan ikke sige, om overfaldet er en del af den verserende rockerkonflikt i Næstved.

- Offeret for knivstikkeriet færdes i udkanten af bandemiljøet, men vi ved ikke, hvilken fraktion, han måtte tilhøre. Samtidig har vi ikke noget motiv for knivstikkeriet, siger han.

Offeret selv har ikke ønsket at sige noget til politiet om sagen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App