Helge Adam Møller: Husejer skal politianmeldes

Næstvedpolitiker Helge Adam Møller (K) mener, at ejeren af et omdiskuteret og endnu ufærdigt hus på Thyrasvej i Toksværd skal meldes til politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ejeren af huset på Thyrasvej 31 i Toksværd skal meldes til politiet. Det mener Helge Adam Møller (K), der er medlem af byrådet i Næstved Kommune og næstformand i ejendomsudvalget. I onsdagens udgave af Sjællandske kommer han med udmeldingen i sagen om huset, der efterhånden er blevet en kendt bygning.

Læs også: Naboer klager over halvfærdigt hus

Desværre er det ikke for noget godt. Naboerne har gennem længere tid forsøgt at få kommunen til at reagere på, at huset på 6. år står ufærdigt hen og med sit byggerod langt fra ligner nogle af de andre huse på vejen, sådan som reglerne ellers foreskriver det. Men embedsmændene er i tvivl om, hvorvidt kommunen kan gribe ind, og derfor er sagen nu sendt videre til Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.

I mellemtiden vil Helge Adam Møller tale med de øvrige medlemmer i ejendomsudvalget for at finde ud af, hvorvist kommunen kan politianmelde husejeren.