¨

Grundejer er vred over kommunal brønd

Foto: TV ØST

Næstved Kommune har anlagt en drænebrønd ved Bårsevej. Det har gjort en grundejer vred, for hun mener, at brønden er på hendes private ejendom.

Næstved Kommune har anlagt en ny brønd ved Bårsevej uden for den lille by Snesere sydøst for Næstved. Det er grundejer Jytte Arp meget utilfreds med, for ifølge hende er brønden anlagt på hendes private grund uden hendes tilladelse. Det skriver Sjællandske.

Den 18. februar i år undrede Jytte Arp sig over, at nogle folk fra Park og Vej gik inde på hendes grund. De havde anlagt en drænebrønd på hver side af Bårsevej for at fjerne regnvand fra kørebanen. Men den ene brønd er anlagt på det jordstykke, som tilhører Jytte Arp.

Uenighed om jordstykke

Park og Vej har gjort det uden Jytte Arps viden eller tilladelse. Det undrer hende, for hun har fundet et matrikelkort, der tydeligt indikerer, at jordstykket hører til hendes private grund. Det har hun både meddelt driftsleder Michael Johannesen, borgmester Carsten Rasmussen (S) og formand for teknikudvalget Søren Revsbæk (V). 

- Michael Johannesen sendte en mail og bad os om et møde, men jeg meddelte ham, at han skulle have dokumentationen på plads, hvis jeg skulle med til et møde. Siden har jeg ikke hørt noget, siger Jytte Arp. 

 Ifølge Sjællandske kan Jytte Arp acceptere, at fejlen er sket. Men hun finder det urimeligt, at hverken en fra Park og Vej eller en fra forvaltningen i Næstved Kommune har kontaktet hende for at få rettet fejlen. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App