Gravid kvinde død under indlæggelse

En 43-årig gravid kvinde er død på gynækologisk afdeling i Næstved. Hun skal nu obduceres for at myndighederne kan finde frem til dødsårsagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 43-årige kvinde fra Næstved kom i lørdags ind på skadestuen, fordi hun følte sig sløj, og da hun var gravid blev hun indlagt på gynækologisk afdeling. Det skriver Ekstra Bladet. Få timer senere fik hun hjertestop, og trods forsøg på at genoplive kvinden lykkedes det ikke.

Der er tale om et uventet dødsfald og derfor har afdelingen nu bedt politiet gå ind i sagen. I dag blev der foretaget ligsyn, men det gjorde ikke embedslægen og politiet klogere på dødsårsagen. Derfor vil kvinden blive obduceret i begyndelsen af det nye år.

- Vi har efterforsket hele dagen. Kvinden brugte blandt andet noget medicin, som gav hende en del komplikationer, oplyser vicepolitiinspektør Niels Denny Sørensen fra politiet i Næstved.

For to år siden døde en 25-årig gravid kvinde efter behandling på samme sygehus. Dødsfaldet blev meget omtalt, da det viste sig, at kvinden havde fået en alt for høj dosis morfin, som slørede en galdestensforgiftning. Intet tyder dog på, at der er tale om lægefejl i den aktuelle sag.