¨

Glemte håndbremsen: Mercedes kørte ind i Audi

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

En bilejer fra Næstved fik mandag formiddag en træls oplevelse, da hans bil rullede ud af indkørslen, og torpederede genboens Audi.

Først tændte han bilen, og gik så ind for at hente ungerne. Da han kort efter kom ud igen lå kun en afrevet bildør tilbage i indkørslen.  Bilen var i stedet rullet afsted og var braget ind i genboens Audi.

Det var mandag formiddag oplevelsen for en mand Helgenæsvej i Næstved, hvor en Mercedes-Benz C 220 tog en køretur på egen hånd og endte med at køre ind i den Audi, der stod i genboens indkørsel.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Meget tyder på, at ejeren havde glemt at aktivere parkeringsbremsen, men vi er ikke helt sikre på det. Heldigvis kom ingen noget til ved episoden, siger vagtchef Henrik Karlsen til TV ØST.

Der er sket en del skade på begge biler, oplyser politiet, men de gør ikke mere ud af sagen end at skrive rapport på det.

En del brandkøretøjer var kørt til stedet, da bilerne kort efter uheldet lugtede af røg. Det viser sig dog, at røgen stammede fra et sikkerhedssystem i Mercedes'ens sikkerhedsseler.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App