Gedser-sagen: Offer var advaret (Video)

Drabs-mistænkt kvindes egen svigersøn havde advaret kvindens nye kæreste om at passe på.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Hun har slået tre ihjel. Det kan være, du bliver den fjerde. Du skal passe på.

Med disse ord advarede svigersønnen til den 52-årige kvinde fra Gedser, som i øjeblikket sidder fængslet for drabsforsøg, svigermoderens nye kæreste.

Kæresten, 67-årige Bent Laursen fra Næstved, tog sig ikke af advarslen, fortæller han tirsdag til TV2 Øst. 

Se interviewet med Bent Laursen fra TV2 ØST herunder:
[video:flv:090324_gedser1.flv]

Det skulle han have gjort for efter at parret havde boet sammen i et halvt års tid, blev Bent Laursen kort før jul overfaldet med en køkkenkniv af den 52-årige kvinde. Det skete mens han lå og sov.

Tilsyneladende havde kvinden forsøgt at bedøve ham med morfin. Der blev fundet store mængder af det stof i ham, da han blev undersøgt efter overfaldet.

Overfaldet var tæt på at koste Bent Laursen livet. Han overlevede formentlig kun fordi en nabo kom ham til hjælp efter han var flygtet ud på gaden med kvinden i hælene.

Inden for de seneste år er tre andre, der stod kvinden nær døde under mistænkelige omståndigheder - blandt hendes egen mand. Politiet undersøger i øjeblikket om der er hold i de rygter, der siger hun skulle have slået dem ihjel. 

Det er altså ikke første gang, der har været mystiske dødsfald i kvindens omgangskreds. Og i Gedser kender naboerne godt den mistænkte.

TV2 ØST har talt med naboerne. Se video herunder:
[video:flv:090324_gedser2.flv]