¨

Fulderik ville dræbe alle på politistation

Foto: TV ØST

En 55-årig mand fra Næstved ringede tirsdag til politiet, og truede med at skyde alle politifolk på politistationen i Roskilde.

En 55-årig mand fra Næstved er blevet anholdt i sit hjem, efter han tirsdag eftermiddag truede med at skyde alle politifolk på politistationen i Roskilde.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Truslerne mod politistationen blev fremsat i et telefonopkald fra manden, der samtidig fortalte, at politikredsen har været årsag til, at han har fået konfiskeret sin bil.

Politiet betegner den 55-årige mand som tydeligt beruset. 

- Vi tog selvfølgelig situationen seriøst og opfordrede alle på politistationen til at være ekstra opmærksomme – uden at vi dog gik i decideret alarmberedskab, siger vagtchef Rene Søe Pedersen.

Trusler viste vej til gerningsmanden

Vagtchefen oplyser, at politiet brugte mandens trusler til at finde ham.

- Det var ret let. Vi slog simpelthen op i listerne over beslaglagte biler og spiritusbilister, fortæller Rene Søe Pedersen.

Truslerne blev fremsat klokken 12.51 – og han blev anholdt af politiet i sit hjem klokken 17.00 i Næstved. Han erkendte sig på stedet skyldig i anklagerne.

Manden sover nu sin rus ud i arresten. Først når han er ædru vil politiet afhøre ham og afgøre, om han skal forsøges varetægtsfængslet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App