¨

Frederik Øhrgaard imponerer ved EM i bowling

Foto: TV ØST

Frederik Øhrgaard fra Suså Bowling Club bliver ved med at imponere til EM. I mandags vandt han guld i double, og nu fører han den såkaldte All-event konkurrence

Frederik Øhrgaard er tæt på at hive endnu en guldmedalje hjem til Europamesterskaberne, der i øjeblikket bliver spillet i Aalborg. Det er bare fem dage siden han, sammen med makkeren Jesper Agerbo, vandt guld i double i mandags. Fredag kan Frederik Øhrgaard fra Suså Bowling Club så gøre det igen.

Han fører lige nu den såkaldte ”All-Event” konkurrence, hvor pointene fra samtlige discipliner bliver lagt sammen. Her ligger Frederik Øhrgaard altså godt til, og der set lige nu ud til, at han kam få en guldmedalje om halsen, når All-Event konkurrencen slutter ved 18-tiden fredag aften.

Derudover deltager den 26-årige bowlingspiller i disciplinen ”Team”. Her skal Danmark i aften spille semifinale klokken 19.

I morgen bliver hele Europamesterskabet rundet af med "Masters". Her vil de 24 bedste ud fra All-Event konkurrencen dyste for at få endnu en medalje med hjem. Frederik Øhrgaard ligger som sagt lige nu nummer et i All-Event, og står derfor rigtig godt til at få en god placering i Masters også.

De mange gode resultater er noget, der har imponeret formanden for Suså Bowling Club. 

- Vi har store ambitioner på hans vegne. Vi ved godt, han er en af verdens absolutbedste spillere, men at det skulle kulminere så meget, og han ville vinde så mange medaljer, det overgår den vildeste fantasi. Det havde han nok heller ikke selv regnet med, siger Michael Sørensen, der er formand for Suså Bowling Club.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App