¨

Forsanger i Sømændene forlader skuden

Flere af de ni medlemmer har en fælles fortid i Næstved og er på 12 år er gået fra at være et band, som spillede til private fester, til at have en større fanskare. Fra albummet "Havnens Fristelser" udgivet i 2010. Foto: Sømændene

Forsanger Sebastian Sztuk i Karrebæksminde-bandet Sømændene er blevet hyret af Facebook i USA og forlader kollegerne.

Det danske kultband Sømændene kendt for sine nyfortolkninger af især sømandsviser skal have ny forsanger.

Det skriver Sjællandske.

Kaptajnen, Sebastian Sztuk, der har været frontfigur i orkestret fra Karrebæksminde siden 2001, har nemlig valgt at flytte familien fra København til Silicon Valley i Californien. Her skal han arbejde for Facebook, der har købt virksomheden, The Eye Tribe, som Sebastian Sztuk er medejer af.

Læs også Guld til syngende sømænd

Bandet har derfor hyret den tidligere DR-profil Jeppe Vig Find som kaptajnens afløser. Han er blandt andet kendt fra børneprogrammet Lille Nørd og som en habil musiker. Han har været aktiv som sanger i forskellige konstellationer samt som filmproducer i eget selskab, Pilotfilm. 

Sømændene var tidligere kendt under navnet De Glade Sømænd og har solgt platin og modtaget en Danish Music Award som årets folk-navn.

Flere af de ni medlemmer har en fælles fortid i Næstved og er på 12 år er gået fra at være et band, som spillede til private fester, til at have en større fanskare.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App