Forældre tager udskældt dagplejemor i forsvar

Forældrene til børn i en privat dagpleje, der nu beskyldes for at vanrøgte børnene, tager nu dagplejen i forsvar.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den udskældte private dagplejer fra Næstved, der af forældre beskyldes for at vanrøgte børnene, bliver nu taget i forsvar af andre forældre til børn i dagplejen.

Mens 4 børn er blevet taget ud af dagplejen, så er 4 børn tilbage. Og blandt de tilbageblivende er forældrene uforstående overfor anklagerne.

- Personligt har jeg aldrig haft mistanke til dagplejeren, og mit barn har altid været glad for at være der. Givet knus og kram til dagplejeren, og når jeg har hentet mit barn, så har der været en god stemning blandt børnene. Ville der være det hvis de var blevet vanrøgtet?, spørger en mor, som vi har givet lov til at være anonym. Moderens navn er redaktionen bekendt.
 
Lynch-stemning skal standses

Forældrene til de 3 børn, der er tilbage i dagplejen, vil nu sætte sig sammen for at aftale, hvad de gør. En mulighed kunne være, at skrive et forsvarende brev til Næstved Kommune.

- Det er for tidligt, at de andre forældre er gået til pressen. Sagen bliver undersøgt, og jeg mener kun, at man kan ødelægge dagplejerens liv ved at offentliggøre sagen, før vi har resultatet af undersøgelsen, siger hun til TV2 ØST.

Hun opfordrer læsere og seere til at tænke sig godt om, før de dømmer i sagen. Ellers kan der nemlig let opstå en lynch-stemning på et helt forkert grundlag, mener hun.