Forældre laver reklamevideo for at rekruttere ny skoleleder

Kobberbakkeskolens afdeling Rønnebæk søger ny leder. Nu forsøger forældreforeningen at finde den rette kandidat ved hjælp af en ny rekrutteringsvideo.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Forældreforeningen på Kobberbakkeskolens afdeling Rønnebæk i Næstved har taget alternative midler i brug for at finde en ny afdelingsleder.

De har nemlig fået produceret en video, der har til formål at sælge skolens afdeling Rønnebæk på fineste vis.

- Vi søger en skoleleder, der ser hvilken unik perle, der ligger derude i skoven – og som brænder for nogle af de samme værdier, som skolen står for, fortæller Maria Rudbæk Nielsen fra forældreforeningen på Kobberbakkeskolen.

quote Vi synes, vi har en unik perle, der ligger ude i naturen

Maria Rudbæk Nielsen, medlem af forældreforeningen, Kobberbakkeskolen 

Ledelsen har naturligvis allerede lavet et klassisk stillingsopslag, men forældrene mener, at en video er et godt supplement til at vise, hvor meget skolen har at byde på.

- Vi ville gerne vise, at sådan her kan en folkeskole også se ud. Vi synes ikke, at det er en almindelig folkeskole, vi har. Vi synes, vi har en unik perle, der ligger ude i naturen, og det ville vi gerne vise i billeder og lyd med en masse glade børn, siger Maria Rudbæk Nielsen.

Video: Se rekrutteringsvideoen for Kobberbakkeskolen, afdeling Rønnebæk, her: 

 

Er nået ud til mange

Rønnebækafdelingen er den mindste af de fire afdelinger, som Kobberbakkeskolen består af. Alligevel er videoen kommet langt ud, da den er blevet delt vidt og bredt på Facebook og LinkedIn. Her har den fået masser af likes, kommentarer og ikke mindst delinger.

- Der er mange, der gør en indsats for at dele vores video, og det er rigtig dejligt, siger Maria Rudbæk Nielsen.

quote Allerede nu kan jeg jo se, at selvom folk er i job, så synes de, at det her ser anderledes og spændende ud

Klaus Da Cunha, skoleleder, Kobberbakkeskolen

Klaus Da Cuncha, der er skoleleder for alle Kobberbakkeskolens fire afdelinger, har også delt videoen på sin egen Facebook-side. Efter bare ét døgn var den blevet set knap 3.000 gange – og flere mulige bejlere til stillingen har allerede meldt sig.

- Jeg har fået et par opringninger fra ledere i vores omegnskommuner. Så allerede nu kan jeg jo se, at selvom folk er i job, så synes de, at det her ser anderledes og spændende ud, siger han.

Han er glad og stolt over, at han er leder på en skole med en forældreforening, der gør en ekstra indsats.

- Vi har en forældreforening, som bakker max. op omkring afdelingen ude på Rønnebæk, og det er jo fantastisk at opleve, siger han.  

I forældreforeningen håber de, at en af dem, der har set videoen på nettet viser sig at være den helt rette til jobbet.

Der er ansøgningsfrist på stillingsopslaget den 23. september.