¨

Først brændte butikken - nu har tyve været på rov

Den nedbrændte butik Grejshoppen har været udsat for tyveri.

Grejshoppen i Næstved, der tidligere på ugen brændte ned til grunden, har været udsat for tyveri. Ejer er fortørnet.

Det var en kraftig brand, som tidligere på ugen forårsagede store ødelæggelser på en industribygning på Åderupvej 4-6 i Næstved. 

Flere dele af bygningen er i dag brændt ned til grunden, blandt andet lokalerne til butikken Grejshoppen, som sælger fritids- og arbejdstøj. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Flere bygninger brændte ned efter en industribrand i Næstved onsdag aften.

Branden har haft store konsekvenser for ejer Thomas Jasson.

- De seneste dage har jeg levet i en zombielignende tilstand uden at vide, hvad der kan reddes og ikke reddes, og hvad der er op og ned: Hvad med medarbejderne? Julesalget? Black Friday? Det påvirker en voldsomt, siger han.

Respektløst

Ikke nok med at han har skullet forholde sig til en nedbrændt butik, så har han også måttet forholde sig til, at butikken er blevet udsat for tyveri. 

Der er blevet stjålet sko, jakker, tasker og bukser samt t-shirts, rullekravetrøjer og sweatshirts, hvor der står vagt og security på. 

Det er så respektløst, jeg mangler simpelthen ord

Thomas Jasson, ejer af Grejshoppen, efter tyveri

Tyveriet skete fredag eftermiddag, mens Thomas Jasson og hans ansatte holdt personalemøde på Café Vivaldi for at snakke situationen igennem. Mødet varede et par timer. 

- Efter mødet ville de ansatte gerne se butikken, da de ikke havde set den efter branden. Så det gjorde vi. Da vi kom til butikken, var bagdøren til kontoret brudt op, siger Thomas Jasson.

Hvad tænker du om, at din brændte butik er blevet røvet?
- Det er så respektløst, jeg mangler simpelthen ord, siger han. 

Har lejet nye lokaler til lager

For at forhindre, at et lignende tyveri gentager sig, har han og mange af butikkens kunder fjernet de tilbageværende få varer. Samtidig har Thomas Jasson lavet et Facebook-opslag med tyveriet for at gøre det svært som muligt at sælge tøjet videre.

Han har lejet et lokale et andet sted i Næstved og er igen begyndt at bestille varer hjem, så et mindre lager kan tage form.

-  For vores webshop kører stadig med over 30.000 besøgende om måneden. Jeg er helt sikker på, at nogle af dem gerne vil købe julegaver, siger Thomas Jasson.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App