Flere problemer med skraldeafhentning

Det viser sig, at der er flere, der har problemer med skraldeafhentning i Næstved Kommune. I tirsdags fortalte vi om 73-årige Rita Hansen, som blev opfordret til at bygge en vendeplads for fortsat at få hentet skrald. Hun er ikke den eneste.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Daisy Flintholm har boet på Præstø Landevej I Næstved i 19 år. Og der har aldrig været problemer med at få hentet skrald. Men i april modtog hun pludselig en seddel fra skraldemanden. Han var længere tilfreds med arealerne omkring skraldepanden. Det skriver Sjællandske.

- Der stod, at vejens beskaffenhed var af en sådan art, at den enten skulle asfalteres eller flisebelægges og at der skulle laves belysning. Jeg synes det er absurd, at vi skal pålægges sådan en merudgift, siger Daisy Flintholm til TV2 ØST.

Alternativt kunne Daisy Flintholm måske få lov at sætte skraldespanden for enden af sin vej. Men det kræver ifølge en folder fra Næstved Kommune, at hun søger om dispensation. Den løsning er ifølge Daisy Flintholm en dårlig ide.

- Det er en principsag. Den er blevet hentet her i 19 år uden at det har været et problem. Hvorfor skulle det så være det nu?

Tidligere på ugen fortalte vi om at 73-årige Rita Hansen som blev opfordret til bygge en vendeplads på sin grund, hvis hun fortsat ville have hentet skrald. Politisk vil man nu gå ind og få løst problemerne.

- Det vi må gøre er at kortlægge problemet. Ikke kun her, men i hele kommunen. Det vælter jo frem med eksempler nu. Så må vi finde ud af, hvordan vi tackler det her i samarbejde med de berørte mennesker, siger Michael Rex (DF), som er næstformand i Teknik og Miljø i Næstved Kommune.

En af sagerne som Teknik og Miljø udvalget skal kigge på er Daisy Flintholms. Hun sendte i dag en officiel klage til kommunen.