¨

Flere påsatte brande

Foto: TV ØST

Hjemmeværnet bevogter i dag en ejendom på Sundby Allé i Nykøbing Falster. Huset blev hærget af en voldsom brand i nat. Og politiet har stærk mistanke om, at den var påsat. Også i Næstved brændte det to steder i nat.

 

Hjemmeværnet bevogter ejendomme i Nykøbing Falster indtil politiet og teknikere i løbet af dagen kan undersøge brandstedet i dagslys.

Brandvæsnet fik alarmen kort før klokken 02.00 i nat, men branden var så voldsom, at brandfolkene ikke kunne redde huset. Under oprydningsarbejdet fandt politiet tydelige tegn på, at der var hældt brandbar væske ud i huset.

Der bor to mænd i huset. De var ikke hjemme, da politi og brandvæsen nåede frem, og politiet har endnu ikke været i kontakt med dem.

Også brandvæsnet i Næstved har haft travlt i nat. Kort efter klokken 02.00 rykkede beredskabet ud til Fabriksvej, hvor to biler tilhørende Næstved Kommune var brudt i brand. Branden var formentlig påsat.

Små to timer senere - kort før klokken 04.00 - brændte en båd ved bådklubben på Kanalvej. Branden var så voldsom, at to andre både også fik skader.

Også her har politiet mistanke om, at branden var påsat. I forbindelse med begge brande i Næstved har vidner set en sølvgrå bil, det kan dreje sig om en Mercedes. Politiet vil meget gerne høre fra eventuelle vidner, der har set noget eller nogen i forbindelse med de to brande, på 114.

00:28 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App