Flere kunstige Youtube-tal

Næstveds borgmesters har lagt to nye videoer på youtube, og de er næsten lige så populære som den første. Eller er de? Alt tyder på at der igen er tale om kunstige seertal.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

TV2 ØST bragte i fredags historien om borgmesteren der tilsyneladende er blevet youtube-stjerne. Alt tyder dog på, at der var tale om kunstigt oppustede seertal på den Youtube-video, som borgmesteren har lagt på internettet. Nu er der kommet to nye videoer om omfartsvejen på Youtube.

I den første video var det Henning Jensen selv, der kom med gode argumenter for en omfartsvej. Denne gang får han hjælp af handlende og en bilist. Og på bare tre dage har knap 30.000 set de to nye videoer.

Men som det var tilfældet med den første video, så er der ifølge en ekspert igen tale om kunstige tal. Flere ting peger nemlig på at der også er blevet snydt med de nye videoers seertal.

Det ser dog ikke ud til at de selve kampagnen får nogen indflydelse på politikerne. Om den så trækker tusindvis af seere  eller ej.

- Sådan noget betyder ikke noget i de her forhandlinger. Der ligger så mange analyser fra embedsmændene, siger Villum Chrisensen (LA) til Sjællandske.

Link:
Se hvordan man kan snyde med seertal på Youtube.
Link til en diskussion om, hvilket youtube-snydeprogram der er bedst

Hør IT-Eksperten, Steven Snedker fra Vertikal.dk, vurdere de to nye videoer herunder:
[video:flv:090119_steven.flv]

Se TV2 ØSTs indslag fra i fredags herunder:
[video:flv:090116_youtube.flv]

Se en af de nye videoer herunder:
[video:http://www.youtube.com/watch?v=smNNnYUCYgk]