Fjernelse af 91 hunde var i orden

Rigspolitiet har afvist klagen fra en 31-årig kvinde fra Hyllinge, som fik fjernet 91 hunde og er sigtet for vanrøgt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Rigspolitiet har nu fået behandlet klagen fra den 31-årige kvinde fra Hyllinge vest for Næstved, som i maj måned fik fjernet 91 hunde og står sigtet for vanrøgt og for at drive ulovlig kennel. Hun ville gerne have sine hunde igen, men det får hun ikke. Det skriver Ekstra Bladet.

- Vi har netop fået svaret fra Rigspolitiet, og det betyder, at vi nu kan koncentrere os om at få klarlagt omfanget af den vanrøgt, som vi mener, at kvinden ikke blot kan have udsat de 91 hunde for, men også andre hunde, som kan være blevet solgt på et tidligere tidspunkt, siger Niels Denny Sørensen fra lokalpolitiet i Næstved til avisen.

Den 4. maj fik Dyrenes Beskyttelse med hjælp fra politiet adgang til kvindens gård. Her fandt myndighederne 91 hunde, der var smurt ind i deres egen afføring.

Efter behandling af hundene er det, ifølge Ekstra Bladet, lykkedes at finde nye ejere til de mange hunde. Kun en enkelt med hvalpe er tilbage på Roskilde Internat.

Der vil gå nogle måneder før politiet er færdige med efterforskningen og skal tage stilling til, om der skal rejses tiltale eller sigtelsen mod kvinden skal frafalde.