Fik kæmpelussing og tabte pistol - vidne slog alarm

En 28-årig mand fra Næstved er blevet anholdt efter et overfald i Næstved by fredag eftermiddag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En syngende lussing, så voldsom, så offeret faldt til jorden har ført til, at offeret i sagen er blevet anholdt af politiet.

Et vidne så fredag eftermiddag episoden, der fandt sted ved en McDonalds-restaurant i Næstved.

Sagen er nemlig, at offeret for slaget i sit fald tabte en pistol ud af sit mavebælte, som han samlede op, før han flygtede.

Da politiet nåede frem til restauranten, så var der hverken spor efter voldsmanden eller offeret – men politiet kom dog hurtigt på sporet af manden, som de fandt i hans hjem.

Kendt af politiet i forvejen

Der er tale om en 28-årig mand fra lokalområdet, som allerede er særdeles kendt af politiet. De tog derfor ingen chancer da de fandt manden og gennemsøgte også mandens bolig.

- Pistolen viste sig at være en såkaldt splatterpistol, som han stadig havde på sig. Det var  en særdeles vellignende kopi af det rigtige våben. Derudover bar han en kniv, og vi fandt to poser med kokain, oplyser Peter Hvidberg fra Lokal Efterforskning Næstved.

Han oplyser, at politiet i første omgang har løsladt manden, mens sagen behandles. Havde der dog været tale om en rigtig pistol, så var han dog blevet fremstillet i grundlovsforhør for at blive varetægtsfængslet. Det var han med al sandsynlighed også, hvis han havde valgt at true med våbenet.

Den 28-årige mand er dog fortsat sigtet for overtrædelse af våbenloven og efter lov om euforiserende stoffer.

Det er endnu ikke lykkedes politiet at finde frem til manden, der slog ved restauranten.