¨

Far synger protestsang mod skolenedskæringer i Næstved

01:33

Protest mod skole-nedskæring i Næstved fortsætter. Udsigten til at mange elever skal samles i en specialklasse, fik en far til at råbe op i en video på Facebook, der er vist knap 30.000 gange. Og faren - Oluf Christensen - kæmper videre - senest med denne sang på Facebook:

Foto: Arkivfoto

1 af 2

Udsigten til at mange elever skal samles i én specialklasse fik en far til at råbe op i en video på Facebook. Nu kæmper han videre med protestsang.

Nede på Sydsjælland i en by, der hedder Næstved, sad politikerne og tog et dårligt valg.

Sådan begynder protestsangen, som Oluf Christensen har komponeret om skolenedskæringer i Næstved.

Oluf Christensen er far til to børn i en specialklasse og frygter, at tilbuddet for specialelever bliver langt dårligere, hvis der bliver 23 elever i én klasse. En klasse med op til 23 specialelever kan nemlig blive virkeligheden for børn og forældre, når to skoler lægges sammen i Næstved Kommune. 

Det er ikke første gang, at Oluf Christensen forsøger at råbe politikerne op. Han har tidligere lagt en video på Facebook, hvor han siger sin ærlige mening om sagen. Den er siden blev vist over 30.000 gange.

Onsdag tog han så internetprotesterne over i den virkelig verden, da han opfordrede forældre i samme situation til at dukke op til en picnic i Rådmandshaven i Næstved. På kommunes område vel at mærke.

Her spillede han sin seneste protestsang. Og godt 30 forældre og elever var mødt op til picnic. 

Skolenedskæringen vil ifølge Oluf Christensen komme til at ramme omkring 100 specialklasseelever.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App