¨

Familiens bil ødelagt af elefant: Vi er rystede

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: Preben Madsen

1 af 5

18-årige Signe var med sin papmor og far ude for at se Cirkus Arenas elefanter bade lørdag, da en af elefanterne pludselig gik til angreb på deres bil.

Familieudflugten tog en noget uventet drejning, da 18-årige Signe og hendes papmor og far lørdag var taget til Karrebæksminde for at se Cirkus Arenas elefanter bade. Traditionen tro tager de deres årlige bad i område, og traditionen tro er det et tilløbsstykke, der i stor stil får folk til at dukke op og fotografere.

I år blev det dog til nogle noget kaotiske billeder fra begivenheden, for en af elefanterne gik amok på Signes families bil.

- Vi var på vej op til den skrænt ved rundkørslen, hvor det skete. Der var rigtigt meget kaos, og elefanterne virkede stressede. De flakkede fra side til side og drejede rundt, og dem, der skulle have styr på dem, virkede ikke til at have styr på dem. Den ene af dem slog en af elefanterne med en pind, og så gik den amok på vores bil, fortæller Signe.

Voldsomt at se på

Folk begyndte at løbe væk fra stedet inklusive hende selv. Elefanten stak sine stødtænder ind gennem bilen, løftede den og trampede på kølerhjelmen.

- Det var meget voldsomt at se på. Især for de små, tænker jeg, at det har været voldsomt. Vi er ret rystede, for et er ikke lige noget, man regner med sker. Lige nu er jeg bare glad for, at min papmor stoppede op for at kigge på nogle billetter, for ellers havde vi måske siddet i bilen, da elefanten kom forbi, siger Signe, der undrer sig over hele forløbet.

- Jeg forstår ikke, hvordan elefanterne bare kunne få lov at gå rundt, uden at der var spærret af. Der var virkelig mange mennesker, der gik tæt på dem, og elefanterne virkede stressede lang tid før, det her skete. Jeg kommer ikke til at deltage i det igen, for jeg synes ikke, der var styr på tingene, og jeg synes, det var synd for elefanterne, siger hun til TV ØST.

Cirkus Arena dækker skadesudgifterne, og mens bilen er på værksted, har familien fået en lånebil stillet til rådighed.

Cirkus Arena ønsker ikke at udtale sig om sagen.

03:18 Luk video

Bettina Vallentin var ude for at se elefanterne bade og optog video. Du kan se hele vidoen her: elefant-smadrede-bil-under-badetur

Billede 1-3: Bettina Vallentin
Billede 4-5: Preben Madsen, Media Næstved

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App