¨

Familie vinder lottomillioner: De falder på et tørt sted

En mor i 90'erne troede, at hun havde vundet 200.000 kroner. Det viste sig at være 2 millioner kroner. Foto: Danske Spil

Mor og datter har spillet sammen i årevis. Pludselig fik de syv rigtige. Så nu er der købt støvler, legehus og en rejse.

Det var ikke et helt almindeligt telefonopkald den lørdag for et par uger siden i Næstved.

- Nu har vi altså syv rigtige, meddelte en mor i 90’erne sin datter i 60’erne.

- Hun havde vist ikke sine briller på, hun sagde, at vi havde vundet 200.000, og det synes jeg lød lavt for syv rigtige, så vi skyndte os at køre derned – og ja, det viste sig jo så også at være to millioner kroner. Det er jo helt vildt, siger datteren til Danske Spil.

Sov ikke i en hel uge

Mor og datter, der ønsker at være anonyme, har spillet sammen i mange år. De fik gevinsten på en Lynlotto-kupon, som moderen havde købt i Slikhjørnet i Næstved. 

- Jeg sov slet ikke den nat – og hele ugen efterfølgende. Hjernen kværnede bare derudaf. Vi vil gerne hjælpe vores datter og svigersøn, der sidder hårdt i det, og vi vil også gerne selv prøve at have lidt ekstra overskud. Min mand er gået på efterløn, så det er ikke, fordi vi svømmer i penge, fortæller datteren.

 

Mor og datter har spillet sammen igennem mange år. Og det var hendes kupon, der var gevinst på. Den heldige vinder fortæller, at det vigtigste for hendes mor nu har været muligheden for at hjælpe familien. 

- Min mor er heldigvis stadig frisk i hovedet, og hun ved også godt, at hun måske ikke når at bruge hele gevinsten selv. Det betyder alt for hende, at hun nu kan give sine børn og børnebørn en hjælpende hånd. Vi var også ude at købe støvler sammen, og hun købte et par til 1650 kr. Det har hun aldrig nogensinde prøvet før, fortæller datteren.

Ud over at pengene er blevet fordelt i familien, skal både moderens lejlighed og datterens hus have en opdatering. Derudover skal der bestilles en rejse, hvor hele familien skal med. Og så er der bestilt et legehus til børnebørnene. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App