Fængselsfange har været på flugt i tre døgn: Troede, han var fundet

Den 34-årige Anders Hansen stak lørdag formiddag af fra politiet. Han var på ledsaget udgang fra fængslet for at deltage i sin mors begravelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Meget tyder på, der var tale om en planlagt flugt, da den 34-årige Anders Hansen lørdag formiddag flygtede fra sit fængselsophold på en kirkegård i Næstved.

Anders Hansen var på ledsaget udgang fra fængslet for at deltage i sin mors begravelse, da han pludselig stak af og flygtede i en ventende bil, der var udstyret med stjålne nummerplader.

Mandag formiddag er Anders Hansen stadig på fri fod, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Vi fik faktisk en anmeldelse fra et vidne, som vi undersøgte nærmere. Men der var ikke tale om den eftersøgte, siger Stefan Jensen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

Anders Hansen blev sidst set ved sin flugt klokken 10.25 på Østre Kirkegård i Næstved. 

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi efterlyser flugtfangen Anders Hansen, der lørdag stak af under en ledsaget udgang.
Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi efterlyser flugtfangen Anders Hansen, der lørdag stak af under en ledsaget udgang.
Foto: Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi

Derfor vil de gerne høre fra eventuelle vidner, som kan hjælpe med et finde frem til flugtfangen. Ved flugten kørte Anders Hansen fra stedet i en grå personbil af mærket Ford. Bilen var forsynet med stjålne nummerplader med nummeret BK21046.

Signalement

Anders Hansen beskrives således:

  • Mand
  • 34 år gammel
  • 183 cm høj
  • Almindelig af bygning
  • Har rødt hår og røde skægstubbe
  • Har blågrønne øjne
  • Håret er klippet kort i siderne og med en lille hestehale i nakken

Kontakt politiet

Politiet opfordrer alle, der har oplysninger om, hvor Anders Hansen opholder sig, eller andre oplysninger som kan føre til Anders Hansen, til at ringe på telefon 1-1-4.

Politiet vurderer ikke, at Anders Hansen er farlig.