¨

Fællesprojekt skal skaffe Næstved Boldklub ny spiller

Foto: TV ØST

Med projektet '4700 Næstved står sammen' håber byens boldklub at kunne samle penge sammen til en ny spiller til næste sæson, hvor det gælder 1. division.

'4700 Næstved står sammen' hedder det nye initiativ, som Næstved Boldklub har sat i søen i håb om at kunne skaffe midler til en ny spiller. Det skriver Sjællandske.

Klubbens bedste herrehold rykkede for nylig op i 1. division og for at være helt klar til de nye udfordringer, vil en forstærkning gøre godt. Derfor er det nye fællesprojekt sat i værk, og så må tiden vise, hvor mange penge, de kan samle ind.

- Der er ikke nogen egentlig målsætning - men så meget så muligt. Det er meget svært at spå om, hvor mange penge det kan give. Jeg har prøvet det et par gange, da jeg var direktør i Hvidovre. Den ene gang gav det 100.000 kroner, og den anden gang 30.000. Men i en fodboldklub som vores, så kan mange bække små være afgørende for, om vi når i mål med det, vi gerne vil, siger Mogens Krogh, der er cheftræner for det kommende 1. divisionshold.

Det er også muligt at støtte klubben ved at købe en anpart i den nye trøje, som den nye spiller skal have på. Det koster 1000 kroner at være med, og pengene går til at få aftalen med spilleren i hus. Derudover får man sæsonkort til efteråret og muligheden for at vinde sæsonkort til foråret 2016. Det er muligt at købe en anpart frem til 9. august, hvor holdet møder FC Vendsyssel hjemme.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App