¨

Et værre cirkus

Foto: TV ØST

Cirkus Arena og Cirkus Dannebrog strides om, hvem der har ødelagt et fortov i Næstved

200 meter fortov i Næstved er kørt i smadder af tunge lastbiler.

Næstved Kommune mener, at tunge cirkusvogne har ødelagt fortovet. Og forlanger op mod 100.000 kroner i erstatning.

Men hverken Cirkus Arena eller Cirkus Dannebrog vil vedkende sig ansvaret. Tværtimod bekriger de nu hinanden, fortæller Sjællandske.

-Den, der forvolder skaden, skal selvfølgelig betale for den. Alle kan komme til at lave en skade, men det er meget sjældent, at man ikke vil vedkende sig det. Skadevolderen har været yderst afvisende, siger kommunens vejchef Niels Pedersen, der har sendt erstatningskravet til Cirkus Arena.

Arena nægter at kende noget til et smadret fortov på Grønlandsvej i Næstved. Turnéchef Klaus Jochumsen siger om kommunens krav:

-Vi har ikke holdt på fortovet. Jeg vil ikke betale for andres unoder og jeg er tilbøjelig til at tro, at det var Cirkus Dannebrog, siger han.

Dannebrog optrådte på Dyrskuepladsen en uge før Arena.

Dennie Enoch fra Cirkus Dannebrog afviser lige som sin kollega fra Arena, at hans lastbiler har trykket fortovet til ukendelighed.

-Hvis Arena beskylder os for at have ødelagt noget, er det som at grave en krigsøkse op. Jeg giver ikke dem skylden for noget, så skal de heller ikke give os skylden for noget, siger Enoch til Sjællandske.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App