Endnu en slange fundet

Her til morgen er endnu en slange blevet fundet i Sandved. Det var en ansat ved den lokale købmand, der opdagede dyret, som lå i en trolley.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mariette Olesen fik sig lidt af en overraskelse, da hun fredag morgen ved 8.30-tiden tog en pause fra jobbet i Letkøb-købmanden i Sandved og gik ud for at ryge en cigaret.

- Jeg kunne se, at der stod en plastik-trolley ved vores borde-bænkesæt, og da den var gennemsigtig, kunne jeg se, at der lå en slange nede i den, fortæller hun.

- Jeg føler mig lidt pissed, for jeg er pissebange for slanger. Jeg har sagt til en masse af vores kunder, at jeg ikke håbede, de sidste ville dukke op her, og pludselig står den ude foran, så jeg føler det lidt som en provokation. Trolleyen stod der nemlig ikke første gang, jeg var ude for at ryge i morges, siger hun til TV2 ØST.

Lagt i varmekasse

5 slanger i alt er blevet sluppet fri i den lille by mellem Næstved og Skælskør. En ven til ham, der ejer dyrene, kunne tilsyneladende ikke overskue at passe dem for ham, så han slap dem fri, og i går blev de 3 af dem fundet.

Mariette Olesen fik straks fat i Uffe Vinther, der er genbo til forretningen og allerede har en af slangerne fra i går hos sig. Han er fredag formiddag ved at se, om han kan få liv i slangen.

- Da vi lagde den i varmekassen, var den ret livløs, men jeg vil tro, at den vågner ligesom de andre gjorde i går. De kan tåle ned til 0 grader og går så i dvale og dør, hvis ikke de får varme. Lige nu sidder jeg med den på mit bare maveskind for, at den kan få noget varme, og så må vi se, om den begynder at bevæge sig, siger Uffe Vinther, der selv har haft slanger tidligere.

Slangen er død

En 57-årig mand fra byen bliver sigtet for overtrædelse af dyreværnsloven, fordi han har lukket de 5 slanger ud. Der mangler fortsat en lille rød panamaboa på størrelse med en hugorm eller snog, men ejeren og hans ven er ikke helt klar over, hvornår den er forsvundet.

- De er lidt usikre på, hvornår den er sluppet ud, så det kan godt være, at den er død for længe siden. Vi ved det ikke rigtigt, siger Niels Denny Sørensen, vicepolitiinspektør ved lokalpolitiet i Slagelse.

Omkring klokken 16 meddelte Uffe Vinther, at slangen er død.