¨

Ekspert: Sexklub udløser rocker-krig

Foto: TV ØST

Sidste uges hærværk mod bordellet Club Udsigten i Næstved er et resultat af et lokalt rockeropgør om bordeldriften, mener ekspert.

Sidste uges omfattende hærværk mod bordellet Club Udsigten i det sydlige Næstved, er ikke bare drengestreger. Det er et internt opgør mellem rockergrupperne HA og Bandidos om, hvem der skal drive bordeller i Næstved.

Det vurderer en ekspert inden for bordeldrift. Manden ønsker ikke at stå frem med navn af frygt for repressalier fra rockerne, men redaktionen er hans identitet bekendt. Han vurderer, at rockergruppen HA står bag VIP-klubben på Udsigtsbakken 2 og er ment en provokation over for rivalerne Bandidos, udtaler han til Sjællandske.

- Bandidos har siddet hårdt på bordeldriften i Næstved, så for mig at se, er der ingen tvivl om, at der er tale om en intern kamp mellem rivaliserende rockergrupper og deres supportere. Hærværk er den måde Bandidos ordner tingene på, siger bordel-eksperten.

Han mener, at det er ganske usædvanligt, at rockergruppen HA helt åbenlyst træder ind på, hvad Bandidos opfatter som deres helt eget postnummer.

- Det gør man normalt ikke, så jeg kan ikke opfatte klubben som andet end en provokation, siger han til Sjællandske.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App