Ejer af stjålet bil udlover dusør på 50.000 kroner

Per Jørgensen fra Stubbekøbing vil gerne have sin stjålne BMW tilbage og udlover nu en dusør på 50.000 kroner til den, der kan hjælpe ham.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tyveriet af Per Jørgensens BMW kan komme til at koste ham dyrt, hvis ikke bilen kommer tilbage, og det får ham nu til at udlove en dusør på 50.000 kroner. Det skriver Sjællandske.

- Jeg mister en halv million, hvis jeg ikke får bilen tilbage, så jeg synes, at en dusør på 50.000 kroner er fair, siger han til avisen.

Provokeret af politiet

Bilen blev stjålet ved hans hjem i Stubbekøbing 8. august og er siden blevet set i Næstved i fredags af politiet. Patruljen nøjedes dog med at pifte et dæk i håb om, at bilen ikke kunne køres videre, og så ringede de til Per Jørgensen midt om natten og sagde, at han kunne hente den. Da han kørte derud om morgenen, var bilen dog væk.

- Jeg synes simpelthen, det er så provokerende. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg kunne have haft min bil nu, hvis de ikke bare havde nøjedes med at lukke luften ud af et dæk, siger han itl TV2 ØST.

Forsikringen dækker ikke tyveriet, fordi der ikke var gps i bilen, så nu håber 45-årige Per Jørgensen, at dusøren kan få den tilbage.

Nypris på 2 millioner kroner
Bilen er i luksusklassen og er en 8-cylindret BMW Ci, den er fra 2006, sort og har en nypris på omkring 2 millioner kroner.

OPDATERING: Bilen er nu fundet...