Eftersøgning med helikopter er indstillet

Det kan udelukkes, at der er sket en ulykke oplyser politiet nu, efter de tidligere fredag indledte en en større eftersøgningsaktion, fordi de havde mistanke om, at en person var gået i vandet.

Opdatering
Eftersøgningen er indstillet. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter klokken 13.25. - Det kan udelukkes, at der er sket en ulykke. Politiet har kontakt med ejeren til beklædningsgenstandene.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har netop besluttet at indlede en eftersøgning af en mulig savnet person, efter at en borger fredag formiddag har fundet noget tøj efterladt ved Vesterhave Strand ud for Klinten i Karrebæksminde.

- Vi kan ikke udelukke, der er tale om en person, der er gået i vandet, så derfor tager vi det alvorligt, siger vagtchef Ole Hald til TV2 ØST.

Redningshelikopter og redningsberedskab er på vej til stranden, hvorfra man vil undersøge området.

- Anmelder har fundet et par cowboybukser og et par herresko. Intet andet, forklarer vagtchefen videre om udgangspunktet for eftersøgningen.

quote Anmelder har fundet et par cowboybukser og et par herresko

Ole Hald, vagtchef

Vagtchefen understreger, at man ikke på nuværende tidspunkt har modtaget anmeldelse om at en person skal være savnet.

- Det er det eneste, vi har. Men det er påfaldende, at man finder sko og bukser liggende på en strand, hvorfor vi ind til det modsatte er klarlagt, kører det som en efterforskning af mulig druknet person.

Læs også
Melding om mulig drukneulykke ved Karrebæksminde
Læs også
Melding om mulig drukneulykke ved Karrebæksminde

Han lader samtidig en opfordring gå ud til offentligheden om, at hvis man skulle have glemt noget tøj på stranden efter en svømmetur i går, vil politiet gerne vide besked "straks".

- Vi er fremme med patruljer, som har talt med anmelder. Helikopter og redningsberedskab er ikke i området endnu, men på vej dertil, siger Ole Hald.

Tøjet, der er fundet, er ifølge politiet vådt, hvilket dog kan have sin naturlige forklaring i, at der fra morgenstunden har været flere kraftige byger i området.