Efterlyste indbrudstyve på spil igen

Politiet har offentliggjort overvågningsbilleder af to indbrudstyve. Men det er ikke lykkedes at fange dem, og nu har de samme indbrudstyve været på spil igen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To mandlige indbrudstyve har tilsyneladende travlt i øjeblikket.

Fredag aften begik de to mænd indbrud på Olstrupvej i Holme-Olstrup ved Næstved.

En nabo hørte en rude blive knust og kontaktede straks politiet. Da politiet ankom til stedet, var de to mænd allerede stukket af, men vidner nåede at se de to mænd og kunne genkende dem.

Overvågningsbilleder offentliggjort

Lige før jul havde politiet nemlig offentliggjort overvågningsbilleder af de to indbrudstyve, og vidnerne var sikre på, at der var tale om de samme gerningsmænd, der nu var på spil igen.

Overvågningsbillederne stammer fra en villa på Dyssevej lidt nord for Sorø, hvor de to mænd begik indbrud den 15. december. Hvad de bare ikke var opmærksomme på var, at der var overvågningskameraer i huset, og politiet valgte efterfølgende at offentliggøre billederne af de to tyve.

Alligevel er det endnu ikke lykkedes at fange de to tyve, og nu har de så været på spil igen.

Politiet vil meget gerne høre fra borgere, der genkender de to mænd, eller som har oplysninger i sagen.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, ca. 35-40 år, omkring 185-190 cm høj. Han er spinkel af bygning og havde kort, sort hår. Han var iført en mørkeblå frakke og blå cowboybukser

B: Mand, ca. 25-35 år, omkring 170-175 cm høj. Han er almindelig af bygning og havde sort, kort hår. Han bar en dunjakke med logo på begge sider af brystet, sorte bukser og sko med hvide striber (formentlig Adidas).