¨

Efterlyst mand anholdt i landsby i stjålen bil

Arkivfoto. Foto: Stephan Svingkær - TV2 ØST

En 21-årig mand, der var eftersøgt af politiet, blev natten til onsdag anholdt på Landevejen i Holme Olstrup med skunk i bilen.

En 21-årig mand fra Dragør er sendt direkte bag tremmer, efter han natten til onsdag klokken 01.07 blev standset af en politipatrulje i Holme Olstrup mellem Næstved og Rønnede.

Det var egentlig mandens nummerplader, der fik politiet til at reagere. De var nemlig, når det kom til stykket, ikke hans, men var meldt stjålet – og det vidste sig ret hurtigt, at den bil, som pladerne var monteret på, også var meldt stjålet.

Den Volkswagen, som manden kørte i, var blevet stjålet i forbindelse med en prøvekørsel den 3. januar.

Havde skunk i bilen

En kontrol af mandens identitet viste, at der var tale om en efterlyst mand, der ikke bare var ham, der havde ’lånt’ bilen. Han var også udeblevet fra afsoningen af en fængselsstraf.

Sagen var dog ikke slut her.

I mandens bil fandt betjentene nemlig hele 14,3 gram skunk. Han blev derfor sigtet for narkotikabesiddelse foruden biltyveri og tyveri af nummerplader.

Efter endt afhøring af manden på politigården i Næstved blev han tidligt onsdag morgen kørt til arresten, hvor afsoningen af hans fængselsstraf nu er blevet indledt.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App