¨

Efter dødsulykke downunder: BonBon-Land lukker forlystelse

Det bliver ikke muligt at prøve 'Bæverrafting' de sidste fire dage af BonBon-Lands sæson. Foto: TV ØST

Fire personer mistede livet i en forlystelse i australske Dreamworld tirsdag. Nu lukker BonBon-Land en lignende forlystelse for resten af sæsonen.

De to forlystelser minder om hinanden til forveksling - BonBon-Lands ’Bæverrafting’ og ’Thunder River Rapids’ i den australske forlystelsespark Dreamworld.

Og den lighed tager BonBon-Land nu konsekvensen af.

Tidligere på ugen var en ulykke i den australske pendant til forlystelsen nemlig skyld i, at fire personer mistede livet, og derfor lukker BonBon-Land deres udgave ned for resten af sæsonen.

Det skriver Ekstra Bladet.

Men i en mail til TV ØST afviser BonBon-Land, at de to forlystelser minder om hinanden:

- På baggrund af Ekstra Bladets artikel om vores populære forlystelse Bæver Rafting og efterfølgende citeret i andre medier her til aften, må vi klart afvise, at den er magen til Thunder River Rapids i Australien. Bæver Rafting er ikke den samme. Vores producent, Intamin, har også, som også er oplyst til Ekstra Bladet tidligere i dag, bekræftet os i, at det ikke er den samme forlystelse. De har ikke bygget den ej heller leveret til Dreamworld, skriver forlystelsesparken.

Fanget under transportbånd

Begge forlystelser er en sejltur – en form for riverrafting – i runde både med plads til seks personer. Bådene bliver fragtet fremad af et transportbånd.

Tirsdag eftermiddag blev fire personer i Queensland, Australien, kastet i vandet under sejlturen, fordi to både stødte sammen. To personer blev fanget under båden, mens de to andre blev suget helt ned under transportbåndet.

BonBon-Land har lukket deres forlystelse ned med den begrundelse, at ulykken i Australien er ved at blive undersøgt.

I BonBon-Land er sikkerhed altid vores første prioritet, og derfor har vi besluttet at lukke Bæver Rafting på lørdag, som er sidste åbningsdag i 2016. Dette er ene og alene en proaktiv handling og for at være 100% sikker på, at dette ikke kan ske hos os. Vi overholder alle sikkerhedskrav. Sikkerhed er og bliver altid det vigtigste for os i BonBon-Land, skriver de videre i mailen til TV ØST.

Der er bare fire dage tilbage af sæsonen i BonBon-Land.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App