¨

Dyr taxatur for 19-årig

Foto: TV ØST

En 19-årig mand forsøgte at stikke af fra en taxaregning, men han blev indhentet af taxachaufføren. Han er nu sigtet for vold og bedrageri.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi måtte politiet søndag nat rykke ud til Banegårdspladsen i Næstved, hvor en taxachauffør tilbageholdt en kunde, der ikke ville betale for en tur fra København til Næstved.

Der var en 19-årig mand uden fast bopæl, som havde prajet en taxa i København, men da de ankom til Næstved, forsøgte han at stikke af. Det lykkedes ikke, for chaufføren fik indhentet ham - men fik nogle slag i hovedet ved den lejlighed.

Den 19-årige blev senere anholdt og sigtet for vold og for bedrageri og blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev løsladt efter afhøringen.

Mens politiet søndag morgen klokken 3.30 var i gang med at undersøge bedragerisagen, kom en 32-årig mand fra Næstved og ville køre med taxaen.

Da han blev afvist, overfusede han chauffør og betjente og han nægtede at forlade stedet.

Betjentene måtte anholde den 32-årige, og under den efterfølgende visitation på politistationen i Næstved fandt de 3,4 gram hash.

Den 32-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for lov om euforiserende stoffer.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App