Drak fadøl på borgerenes regning

25 mand spiste sig mætte og drak 125 fadøl på borgernes regning til årlig inspektionstur til havnen i Karrebæksminde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Bestyrelsesmedlemmer, samarbejdspartnere og venner af Næstved Havn spiste og drak fadøl for skatteydernes penge på en årlig inspektionstur til havnen i Karrebæksminde. Det fremgår af bilag i en aktindsigt som journalista.dk har fået. Det skriver Sjællandske i dag.

På kvitteringer fra restaurantbesøg fremgår det, at de deltagene på turen i 2014 købte 125 fadøl på Enø Grill og Steakhouse.

Udflugten har været en tradition i mange år, hvor havneformanden fortæller om havnens udvikling, og de forskellige kajanlæg besigtiges. Herefter byder havnen på mad og altså i denne omgang 125 fadøl.

Vi står ved det. Vi er nogle værre nogen. Men i forhold til gamle dage, er vi nok lidt kedelige, siger Havneformand og medlem af Næstved Byråd, Per Sørensen  til Sjællandske.

Havneformand og medlem af Næstved Byråd, Per Sørensen, ser ikke noget galt i at servere 125 fadøl for en delegation på 25 havnefolk.

- Vi står ved det. Vi er nogle værre nogen. Men i forhold til gamle dage, er vi nok lidt kedelige, siger han til Sjællandske.

Næstved Havn er et selvstændigt aktieselskab, som er ejet af Næstved Kommune og dermed borgerne.