Dræbte ekskonen: Retssag begynder i dag

Den 41-årige mand, der har erkendt at have dræbt sin ekskone, skal for retten i dag fredag. Kvindens lig blev fundet i Næstved i juli sidste år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I dag fredag begynder retssagen mod den 41-årige mand, der har erkendt at have dræbt ekskonen Hafida Bourouih. Det skriver Ekstra Bladet.

24. juli sidste år forsvandt den 39-årige mor til to fra sit hjem i Glostrup, og fem dage senere blev hendes lige fundet pakket ind i plastikposer og dynebetræk ved Strandbakken ved Klinteby nær Næstved.

Læs også: Lig af kvinde fundet ved skrænt i Klinteby

Hafida Bourouih efterlader sig to drenge på tre og fem år, og når retssagen i dag begynder, vil hendes bror være til stedet i salen.

- Jeg ved ikke, hvordan jeg kommer til at reagere, men det er nødvendigt for mig at møde op. Jeg vil gerne høre, hvad hans forklaring er og se hans udstryk. Jeg vil se, om han stadigvæk er lige så iskolde, som han virkede til i grundlovsforhøret. Det, han har gjort, er utilgiveligt over for børnene, siger Hassan Bourouih til Ekstra Bladet.

Ved siden af retssagen kører kampen om forældremyndigheden over børnene. Det vakte stor debat, da det tidligere i år kom frem, at den drabssigtede far fortsat har forældremyndigheden over dem.