¨

Dræbt mergelgravsoffer mistede hash for 250.000 kroner

Foto: TV ØST

34-årige Jonathan Holst Nielsen, som i sidste uge blev fundet skudt, bagbundet og død i en mergelgrav ved Næstved, blev sidste år dømt i en sag om 4,7 kilo hash

Det viser sig nu, at 34-årige Jonathan Holst Nielsen, som i sidste uge blev fundet død i en mergelgrav ved Herlufmagle ved Næstved, i efteråret fik en dom for at have kørt rundt med et større parti hash.

Hele 4,7 kilo blev han standset med af politiet, der konfiskerede stoffet, og det udløste i september sidste år en dom på fem måneders fængsel, skriver tv2.dk, der har fået aktindsigt i dommene fra Retten i Næstved og Østre Landsret.

Hash til en værdi på 250.000 kroner

Jonathan Holst Nielsen blev tirsdag i sidste uge fundet i mergelgraven af to drenge. Han var forinden blevet skudt, og så var han bagbundet på både hænder og fødder, ligesom der var bundet vægte fast til ham.

Rygter har svirret om, hvorvidt drabet på ham havde noget med en hashsag at gøre. Politiet har ikke villet kommentere den del, men et står i hvert fald klart: Jonathan Holst Nielsen blev idømt fem måneders fængsel i hashsagen 11. september 2014, og i januar i år blev han meldt savnet.

De næsten 5 kilo hash har en værdi på gadeplan til i hvertfald 250.000 kroner. I retten forklarede den 34-årige, at han havde købt hashen på Christiania og skulle aflevere den på en rasteplads til en person, han ikke vidste, hvem var. Aftalen var lavet med en, som gjorde ham en tjeneste i fængslet, men som han ikke ville oplyse navnet på, forklarede han.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App