Drabsdømt ildspåsætter og bedrager får stadfæstet sin straf

2 mænd er blevet dømt for omfattende kreditbedrageri og brandstiftelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Østre Landsret idømte tirsdag den 43-årige Bo Madsen fra Næstved tre års fængsel for omfattende kreditbedrageri og brandstiftelse.

Dermed stadfæstede landsretten længden af den fængselsstraf, som han sidste år blev idømt i Retten i Næstved.

Skærpede dom

Desuden skærpede landsretten byrettens dom, så Madsen i al fremtid ikke må være direktør i selskaber eller personligt være involveret i ledelsen af virksomheder i catering- og rengøringsbranchen.

Den 38-årige Jan Obbekær Hansen, der var medtiltalt for bedragerierne, fik stadfæstet sin straf på halvandet års fængsel.

Bo Madsen blev allerede i 1999 dømt for kreditbedrageri, og tirsdagens dom er en tillægsstraf til en dom fra 2011, hvor han blev dømt for kreditbedrageri i rengøringsbranchen.

Dømt for at dræbe samlever

De forhold, som han nu er dømt for, blev begået sammen med hans tidligere samlever, Henrik Haugberg Madsen, der forsvandt, mens sagen blev behandlet i byretten, og som derfor blev udskilt af sagen.

Bo Madsen blev tidligere på året idømt 14 års fængsel for at have dræbt samleveren, selv om liget aldrig er fundet. Han har under sagen nægtet sig skyldig og har anket dommen. Ankesagen indledes senere på året, og der ventes dom næste forår.