¨

Dømt for sexmisbrug af 10-årig

Foto: TV ØST

En 53-årige lastbilchauffør fra Næstved skal to et halvt år i fængsel for seksuelt misbrug af en 10-årig pige. Det er en enig domsmandsret ved retten i Næstved, der står bag afgørelsen.

Den 53-årige har ifølge sn.dk  anket spørgsmålet om skyld og også straffens længde til landsretten. Han nægter sig skyldig.

Retten fandt det bevist, at manden over mange måneder flere gange om ugen misbrugte pigen, der var legekammerat til mandens seks-årige søn. Det skete i kælderetagen i mandens lejebolig i en lille landsby i den nordligste del af Næstved Kommune.

Den 53-årige mand blev anholdt på sin bopæl 21. marts, efter at pigens forældre fattede mistanke til, at der skete noget specielt. Han har siddet varetægtsfængslet siden. Det var ifølge sn.dk på bopælen, at de mange tilfælde af overgreb fandt sted.

Dommer Birgit Bjerring Andersen lagde vægt på pigens troværdighed, som kom til udtryk i to videoafhøringer af hende. Også pigens forældre, en nabo, en læge og en skoleleder vidnede, mens der også var en videoafhøring af den dømtes søns, som ikke anede, hvad der foregik.

Domsmandsretten fandt det desuden bevist, at manden i mindst et tilfælde har gennemført et fuldbyrdet samleje med pigen. Dommen faldt, selv om det ikke lykkedes retsmedicinerne at finde den 53-åriges DNA-spor på pigens og hendes tøj. Der blev til gengæld fundet spor af mandligt DNA omkring pigens kønsdele.

-Det er pigens forklaring, der er lagt til grund. Den støttes af en række andre omstændigheder, sagde Birgit Bjerring Andersen under domsafsigelsen ifølge sn.dk.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App