Direktør køber eget baskethold

Direktør Andreas Larsen har købt Team FOG Næstved ud af Sjælland Sport & Event. Dermed er fodbold og basket ikke længere under samme tag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Næstveds eliteafdeling i fodbold og basket har længe hørt under samme enhed, nemlig Sjælland Sport & Event. Men det er slut nu, efter at direktøren for basketklubben Andreas Larsen sammen med andre investorer har købt holdet ud af selskabet.

Det skriver Sjællandske.

Dermed bliver han ejer af den basketklub han har været en stor del af siden starten og frem til i dag, hvor holdet er Danmarks tredjebedste baskethold.

- Helt personligt er jeg vildt glad for den her løsning. Jeg er Peter Birk meget taknemmelig for at jeg har fået muligheden for at købe Team FOG Næstved ud, siger Andreas Larsen til Sjællandske.

Peter Birk er hovedaktionær i Sjælland Sport & Event. Skilsmissen, der er en lykkelig én af slagsen, kan være det, basketklubben har brug for.

- Vi kan ikke bringe basketdelen videre. Jeg holdt fast så længe det gav mening, men nu skal der andre til, siger Peter Birk Pedersen til avisen.

Ingen revolution

Den nye virkelighed for Team FOG Næstved kommer dog ikke til at ændre meget for klubben.

- Der kommer ingen revolution ud af den her handel. Vi vil stadig have stor respekt for vores budgetter. Vi skal ikke ud og ændre på tanken om, at vi kun bruger penge, som vi har, siger Andreas Larsen.

Erhvervsmanden Niels Fog er igen en del af klubben. Han var manden, der med sine sponsorkroner var grundlaget, da Team FOG Næstved blev startet. Nu bliver han ny bestyrelsesformand for basketholdet.