DIBA-direktør siger op

Administrerende direktør Petter Blondeau har sidste arbejdsdag i banken den 31. maj. DIBAs bestyrelse beklager direktørens beslutning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

DIBA-banks adm. direktør Petter Blondeau har sagt sin stilling op pr. 31. maj 2013, hvorefter han tiltræder i en ny stilling. Det oplyser banken i pressemeddelelse i dag.

 - Jeg vil ikke lægge skjul på, at vi ærgrer os over Petter Blondeaus opsigelse. Han har været en god direktør for os og har styret banken godt igennem nogle hårde økonomiske tider”, siger bestyrelsesformand Frank Møller Nielsen. 

Petter Blondeau fratræder som adm. direktør med det samme, men vil i en periode løse opgaver efter aftale. Herefter skal Petter Blondeau tiltræde en ny stilling. Hvilken vil han ikke oplyse endnu. 

- Jeg har været rigtig glad for at være i DiBa, der er en stærk lokal bank, og som er inde i en positiv udvikling. Det har været en meget svær beslutning, men jeg føler, at det er det rigtige for mig at gøre, siger Petter Blondeau.   

Petter Blondeau DiBa Banks bestyrelse vil iværksætte en rekrutteringsproces med henblik på at ansætte en ny adm. direktør. Indtil det er sket, er bankens nuværende underdirektør, Jesper Lund Wimmer, konstitueret som adm. direktør.