¨

Det roder stadig på Næstved Sygehus

Foto: TV ØST

Trods løfter om det modsatte er der stadig problemer med senge og materiel på Næstved Sygehus, og det udgør en trussel mod brandsikkerheden.

Der blev lovet bod og bedring, da det i januar kom frem, at det rodede så meget på dele af Næstved Sygehus, at det udgjorde en trussel mod brandsikkerheden. Men her en måneds tid efter er der fortsat problemer, skriver Sjællandske.

Læs også: Rod truer brandsikkerheden på Næstved Sygehus

Avisen skrev i begyndelsen af januar om, hvordan senge og materiel som bure med linned stod på gangene, og sygehusledelsen medgav dengang, at det ikke var i orden. Borgmester Carsten Rasmussen (S), der er formand for Beredskabskommissionen varslede en mulig politianmeldelse for forholdene, og sygehusets ledelse lovede at rette op.

Læs også: Næstved Sygehus lover at få styr på brandsikkerheden

Blandt andet har hospitalet en aftale med Næstved Brand og redning om at kontakte brandfolkene, når der er overbelægning, men det er ikke sket, og gør det tilsyneladende stadig ikke.

Mangler plads

Sjællandske har igen været på besøg på sygehuset og har kunnet konstatere rod på flere etager, hvor materiel og senge med patienter fyldte gangene. Brandvæsnet har ikke fået besked om situationen, men da Jan Simonsen efterfølgende kørte til sygehuset, kunne han meddele, at tingene nu stod pænt, og at der ikke var fundet brud på reglerne.

Læs også: Borgmester truer Næstved Sygehus med politiet

I sygehusledelsen forklarer vicesygehusdirektør Trine Holgersen, at der har været en patientrokade, hvilket betød, at der kortvarigt var senge med patienter på gangene, men hun har ingen forklaring på, hvorfor materiellet fortsat fylder på nogle af gangene og trapperne. Hun siger, at de er i gang med at løse problemet, men at pladsmanglen på stedet er en udfordring.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App